LED-Lichttherapie

BLOG

LED-Lichttherapie

Geavanceerde LED-therapie om huidproblemen te behandelen

Esthelux LED-therapie: 100% veilig en natuurlijk!

Het esthelux apparaat combineert klinisch bewezen golflengtes met geavanceerde LED-therapie om veel huidproblemen te behandelen. Het LED-licht veroorzaakt een natuurlijke biochemische reactie in de huid, die u kunt vergelijken met natuurlijke processen, zoals plantaardige fotosynthese. Het licht bevat geen schadelijke uv-stralen en er wordt geen gebruik gemaakt van warmte of chemische stoffen. Het is een 100% veilige en natuurlijke huidbehandeling, die bovendien medische onderbouwd is. U ondervindt tijdens de behandeling geen ongemakken en er is geen hersteltijd nodig!

WAT DOET LED-THERAPIE VOOR DE HUID?

LED-therapie geeft de huidcellen energie, waardoor de celfuncties geoptimaliseerd worden en de huid sneller herstelt. Dit zorgt voor gezondere, vitalere en  mooiere huid. Er wordt gewerkt met verschillende soorten LED-licht met elk zijn specifieke effecten. Zo werkt het blauwe licht antibacterieel. Het onzichtbare NIR licht bevordert de werking van de celmembranen, de celcommunicatie en het genezingsproces van de huid. Rood licht geeft de huidcellen energie om optimaal te functioneren, stimuleert de collageenproductie, verbetert de hydratatie en kalmeert de huid.

WELKE HUIDPROBLEMEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

LED-THERAPIE heeft op vele fronten een positieve werking. We zetten de Esthelux LED-therapie dan ook veelvuldig in als aanvulling op andere behandelingen om het resultaat te versterken.

Bij het behandelen van de volgende huidproblemen kan LED-THERAPIE de resultaten optimaliseren:

  • acne
  • couperose
  • eczeem
  • fijne lijntjes en rimpels
  • pigmentvlekken
  • doffe en vermoeide huid
  • onzuiverheden en irritaties
  • verstoorde vochtbalans
  • psoriasis

SNEL EN LANGDURIG RESULTAAT

Hoe snel u de beste resultaten behaalt met de Esthelux LED-THERAPIE hangt af van uw huidconditie, huidtype en leeftijd. Na de intake bespreken we welke behandelingen we gaan uitvoeren en hoeveel. U zal al snel resultaten zien en deze zullen gedurende de kuur steeds duidelijker zichtbaar worden. De positieve effecten werken nog tot 3 maanden na de kuur door. We raden aan om maandelijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan.